Loading...

Articles

Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը

10:14, Thursday, 07 September, 2017
Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը

Ահա մի քանի բաղադրատոմս, թե ինչպես կարելի է մշակել խորովածի միսը, որպեսզի այն փափուկ ու համեղ լինի։
    
    

1. 2 կիլոգրամ մսին մեկ մեծ կամ երկու փոքր կիվի վերցրեք, եթե հասած է, ձեռքով ճզմեք ու խառնեք մսի հետ կամ կտրատեք ու այդպես խառնեք մսին։ Լավ խառնելուց հետո սոխ եւ համեմունքներ ավելացրեք՝ աղ, պղպղեղ, թողեք կես ժամ։ Խորովածն աննման համ կունենա։
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.

Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը (Video)
Promote this post
The article published in the Spokesperson project.
Sign up and publish your articles.
Like
0
Dislike
0
5887 | 0 | 0
Facebook