Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Բազուկով ձվածեղ և կոտլետներ

17:47, չորեքշաբթի, 16 մայիսի, 2018 թ.
Բազուկով ձվածեղ և կոտլետներ
     Խոշոր քերիչով անցկացրած բազուկը սոխի հետ տապակել, ավելացնել համեմ, աղ համեմունք և ձու։
     Խոշոր քերիչով անցկացրած կարտոֆիլին ավելացնել տավարի աղացած միս, սոխ, սխտոր, կանաչիներ, համեմունք աղ։ Ձեռքերը թրջել ջրով, մի բուռ խճողակ վերցնել, մեջը մի կտոր կարագ դնել, կոտլետի տեսք տալի, թաթախել ալյուրի, հարած ձվի, պաքսիմատի մեջ, նորից ձվի ու պաքսիմատի մեջ ու տապակել։
     Բարի ախորժակ։
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
3
Չհավանել
0
6785 | 0 | 0
Facebook