Լցոնած շամպինիոններՀեղինակ` Ամալյա Գաբոյան 10:43, ուրբաթ, 13 ապրիլի, 2018 թ. Սունկի պոչերը հեռացնել, թեթևակի աղ ցանել։ Հավի կրծքամիսը եփել, տապակել, ավելացնել կտրտած սպանախ, տապակել։ Աղ, համեմունք, համեմ ավելացնել։ Լցոնը հովանալուց հետո լցնել սունկի մեջ, դնել ջեռոց։ Կարող եք նաև հալվող պանիր ավելացնել։ Բարի ախորժակ։ Առաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել3 Չհավանել0 Share 4823 | 0 | 3 | 0