Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  կիրակի, 22 հուլիսի, 2018 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
8.50%

Հոդվածներ

Գետնախնձորի հավելում շաքարով հիվանդների համար....077 495-595..099 990118...Անվճար Առաքում Եևանում

08:24, երեքշաբթի, 10 ապրիլի, 2018 թ.
Գետնախնձորի հավելում շաքարով հիվանդների համար....077 495-595..099 990118...Անվճար Առաքում Եևանում
     077 495-595..099 990-118
     Անվճար Առաքում Եևանում
     ԱՌԱՋԱՐԻՆ ԱՆԳԱՄ ՀԱՅԱՍՏԱՆՈՒՄ և ՏԱՐԱԾԱՇՐՋԱՆՈՒՄ
     ԱՐՏԱԴՐՎՈՒՄ Է ԳԵՏՆԱԽՆՁՈՐԻ ՍՆՆԴԱՅԻՆ ՀԱՎԵԼՈՒՄ ՀԱՏՈՒԿ ՇԱՔԱՐՈՎ և ՄԻ ՇԱՐՔ ՀԻՎԱՆԴՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ:
     ՆՈՐՈՒՅԹԸ ԻՆՔԸ ՏԱԼԻՍ Է ԼԻԱՐԺԵՔ ԼՈՒԾՈՒՄ ՕԳՏԱԳՈՐԾՈՒՄԻՑ 1-2 ԱՄՍՎԱ ՄԵՋ
     ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԸ ԿՈՉՎՈՒՄ Է RALLY SUNROOT
     ԱՐՏԱԴՐՎՈՒՄ Է ՀԱՅԱՍՏԱՆՈՒՄ
     ֆեյսբուքյան էջ rallysunroot
     Ի՞նչ է ինուլինը
     Շերտերով կապված ֆրուկտոզայի մոլեկուլներից բաղկացած պոլիսաքարիտ (полисахарид) է:
     Ինուլինը կա շատ բույսերի մեջ, բայց հատկապես գերակշռում է գետնախնձորի պալարների մեջ:
     Բուսական բջիջները պահեստում են ինուլին: Երբ սննդարար նյութերը բավարար չեն, դրանք բաժանվում են ֆրուկտոզայի երկար շղթաների, որոնք օգտագործվում են էներգիա ստանալու համար:
     Ինուլինի օգտակարությունը
     Ինուլինը պատկանում է սննդային մանրաթելին, որը ճարպերի, սպիտակուցների ու ածխաջրերի հետ միասին կազմում է մարդու սննդի անբաժանելի մասը:
     Գետնախնձորի կազմի մեջ մտնում են պեկտիններ, շաքարներ, հանքային աղեր, կալիումի, երկաթի ցինկի, սիլիցիումի, սպիտակուցներ, ամինաթթուներ և մեծ թվով վիտամիններ (B1, B2, B6, B12 և այլն):
    
     Գետնախնձորը պարունակում է ինուլին, որը խիստ օգտակար է շաքարային դիաբետ ունեցող հիվանդների համար: Կատարվել են բազմաթիվ հետազոտություններ և պարզվել է, որ Գետնախնձորի պարբերաբար օգտագործումը երկար ժամանակաընթացքում իջեցնում է շաքարի մակարդակը արյան մեջ:
    
     Գետնախնձորը դրական է ազդում մարդկանց մարսողական համակարգի վրա: Ինուլինը նպաստում է ստամոքսա-աղիքային տրակտի գործնեության ակտիվացմանը և տոքսիկ նյութերի դուրս բերմանը օրգանիզամից: Սննդի հետ միասին աղիներ են թափանցում բալաստ նյութեր, որոնց ինուլինը կապում և դուրս է բերում օրգանիզմից:
    
     Գետնախնձոր օգտագործելիս օրգանիզմը դառնում է ավելի կայուն վարակների և վիրուսների նկատմամբ: Նրա օգտակար նյութերը թույլ չեն տալիս, որպեսզի օրգանիզմ ներթափանցեն հիվանդածին մանրէներ և պարազիտներ:
    
     «ՌԱԼԼԻ» -ն /պրեբիոտիկ/ լավ սնունդ է աղիներում մանրէների աճի և բազմացման համար: Այն նպաստում է միայն օգտակար մանրէների զարգացմանը և ճնշում է ախտածին մանրէների աճը:
     «ՌԱԼԼԻ-ի /գետնախնձոր/ կազմի մեջ մտնում են պեկտիններ, շաքարներ, հանքային աղեր
     կալիումի, երկաթի ցինկի, սիլիցիումի, սպիտակուցներ, ամինաթթուներ և մեծ թվով վիտամիններ:
     «ՌԱԼԼԻ» -ն պարունակում է ինուլին, որը խիստ օգտակար է շաքարային դիաբետ ունեցող հիվանդների համար: Կատարվել են բազմաթիվ հետազոտություններ և պարզվել է, որ «ՌԱԼԼԻ» -ի պարբերաբար օգտագործումը երկար ժամանակաընթացքում իջեցնում է շաքարի մակարդակը արյան մեջ:
     «ՌԱԼԼԻ» -ն դրական է ազդում մարդկանց մարսողական համակարգի վրա: Ինուլինը նպաստում է ստամոքսա-աղիքային տրակտի գործնեության ակտիվացմանը և տոքսիկ նյութերի դուրս բերմանը օրգանիզամից: Սննդի հետ միասին աղիներ են թափանցում բալաստ նյութեր, որոնց ինուլինը կապում և դուրս է բերում օրգանիզմից:
     «ՌԱԼԼԻ» - օգտագործելիս օրգանիզմը դառնում է ավելի կայուն վարակների և վիրուսների նկատմամբ: Նրա օգտակար նյութերը թույլ չեն տալիս, որպեսզի օրգանիզմ թափանցեն հիվանդածին մանրէներ և պարազիտներ:
     «ՌԱԼԼԻ» -ն նպաստում է նորմալ միկրոֆլորայի աճին և զարգացմանը աղիներում, քանի որ այն սնունդ է ծառայում միայն օգտակար մանրէների համար և հրաշալի միջոց է դիսբակտերիոզի բուժման համար:
     «ՌԱԼԼԻն խորհուրդ է տրվում օգտագործել վատ էկոլոգիայով քաղաքաբնակներին, քանի որ այն օրգանիզմից դուրս է բերում ծանր մետաղները:
     «ՌԱԼԼԻ» -ն համարվում է իմունոմոդուլյատոր և բարերար է ազդում իմունային համակարգի վրա:
     «ՌԱԼԼԻ» -ն նպաստում է «վատ» խոլեստերինի նվազեցմանը արյան մեջ, իջեցնում է արյան ճնշումը և կանխում է սրտանոթային համակարգի հիվանդությոնների առաջացումը: Այն նպաստում է մագնեզիումի յուրացմանը, որն ազդում է մոտ 300 ֆերմենտների ակտիվացմանը, որոնք պատասխանատու են սրտանոթային համակարգի ֆունկցիաների կարգավորմանը:
     «ՌԱԼԼԻ» -ն օգտակար է հեպատիտ B և C վիրուսներով քրոնիկ հիվանդների համար:
     Հումքի յուրահատուկ նորարարական տեխնոլոգիայով մշակման շնորհիվ, պահպանված են գետնախնձորի միայն անհրաժեշտ բաղադրատարրերը: Արդյունքում ստացված բնական պրեբիոտիկը՝ ինուլինը ապահովում է մարդու կենսաբանական ակտիվությունը:
     · Նպաստում է արյան մեջ գլյուկոզայի քանակի նվազմանը, բարելավում է բջիջների էներգետիկ սնուցումը և լիպիդային փոխանակումը: Խորհուրդ է տրվում համատեղել դիետաների հետ և/կամ առաջին և երկրորդ կարգի շաքարային դիաբետի, ինչպես նաև նախաշաքարային դիաբետի դեպքում:
    
     · Կրճատում է օգտագործվող կալորիաների քանակը և բարելավում նյութափոխանակությունը: Օգտագործումը կօգնի կանխարգելել ավելորդ քաշի հետ կապված բարդությունների զարգացումը:
    
     · Վերականգնում է աղիքային միկրոֆլորան անտիբիոտիկներից, թունավորումից, մարսողական համակարգի հիվանդություններից, սթրեսից հետո:
    
     Լրացնելով սննդային մանրաթելերը, օգնում է հաղթահարել փորկապությունը և դրանից առաջացած հետևանքները: Ընդ որում, այն չի ճնշում աղիքների աշխատանքը և կախվածություն չի առաջացնում:
    
     · Օրգանիզմից կլանում և հեռացնում է թունավոր նյութեր, ինչի արդյունքում իջեցնում է լյարդի ծանրաբեռնվածությունը և օգնում է բարձրացնել օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
    
     · Ապահովում է կալցիումի հնարավորինս լիարժեք յուրացումը օրգանիզմի կողմից, որն ավելացնում է ոսկրերի խտությունը և ծավալը: Օգտագործումը կկանխի օստեոպարոզը:
    
     · Ստամոքսին հասնելու համար մանրաթելերը կլանում են ջուրը և վերածվում են գելանման զանգվածի, որը պատում է լորձաթաղանթները և պաշտպանում նրանց գրգռվածությունից:
     · Անցնելով առաջ` Գելանման զանգվածը կլանում է ճարպեր, պարզ շաքար և տոքսիններ, որոնք օրգանիզմ են ներթափանցում սննդի հետ: Այն օգնում է նվազեցնել կալորիաների քանակությունը, կանխել արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակի կտրուկ տատանումները և նվազեցնել լյարդի ծանրաբեռնվածությունը:
     · Մանրաթելերը անփոփոխ հասնում են հաստ աղիք, որտեղ ֆերմենտավորվում են օգտակար բակտերիաներով և խթանում նրանց ակտիվ աճը:
     · Առողջ միկրոֆլորան ակտիվացնում է իմունային բջիջները, որոնք պայքարում են արյան շրջանառության մեջ ներթափանցող հիվանդածին բակտերիաների և վիրուսների դեմ:
     · Սնունդն ավելի լավ է մարսվում աղիքներում: Բարձրանում է սննդարար նյութերի, վիտամինների և հանքանյութերի յուրացումը: Կալցիումի ավելի ակտիվ յուրացման շնորհիվ աճում է ոսկրերի խտությունը:
     · Միկրոֆլորայի կողմից սինթեզված տարբեր ճարպաթթուներ (SCFA) ունեն փափկացնող ազդեցություն և բարենպաստ են ազդում հաստ աղիքի աշխատանքի վրա:
     · Երկար մոլեկուլները տրոհվում են, վերածվելով ֆրուկտոզայի և օլիգոշաքարի, որոնք հաստ աղիքի պատերով ներծծվում են արյան մեջ:
     · Բարելավելով գլյուկոզայի նյութափոխանակությունը և լյարդի ֆունկցիան, կանխում է արյան մեջ խոլեստերինի կուտակումը: Երակները պահպանում են իրենց առաձգականությունը և չեն «խցանվում» աթերոսկլերոտիկ գնդիկներով:
     · Ֆրուկտոզան ներառված է բջիջներում տեղի ունեցող նույն էներգետիկ գործընթացներում, ինչպես և գլյուկոզան: Բայց դա անում է առանց հորմոնային ինսուլինի, որն առանձնահատուկ նշանակություն ունի շաքարային դիաբետ ունեցող մարդկանց համար: Հիվանդները ստանում են անհրաժեշտ էներգետիկ սնուցում առանց հիպերգլիկեմիայի ռիսկի
     Գետնախնձորի պալարնելից ստացված սննդային հավելում
     Հումքի յուրահատուկ նորարարական տեխնոլոգիայով մշակման շնորհիվ, պահպանված են գետնախնձորի միայն անհրաժեշտ բաղադրատարրերը: Արդյունքում ստացված բնական պրեբիոտիկը՝ ինուլինը ապահովում է մարդու կենսաբանական ակտիվությունը:
     · Նպաստում է արյան մեջ գլյուկոզայի քանակի նվազմանը, բարելավում է բջիջների էներգետիկ սնուցումը և լիպիդային փոխանակումը: Խորհուրդ է տրվում համատեղել դիետաների հետ և/կամ առաջին և երկրորդ կարգի շաքարային դիաբետի, ինչպես նաև նախաշաքարային դիաբետի դեպքում:
     · Կրճատում է օգտագործվող կալորիաների քանակը և բարելավում նյութափոխանակությունը: Օգտագործումը կօգնի կանխարգելել ավելորդ քաշի հետ կապված բարդությունների զարգացումը:
     · Վերականգնում է աղիքային միկրոֆլորան անտիբիոտիկներից, թունավորումից, մարսողական համակարգի հիվանդություններից, սթրեսից հետո:
     Լրացնելով սննդային մանրաթելերը, օգնում է հաղթահարել փորկապությունը և դրանից առաջացած հետևանքները: Ընդ որում, այն չի ճնշում աղիքների աշխատանքը և կախվածություն չի առաջացնում:
     · Օրգանիզմից կլանում և հեռացնում է թունավոր նյութեր, ինչի արդյունքում իջեցնում է լյարդի ծանրաբեռնվածությունը և օգնում է բարձրացնել օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
     · Ապահովում է կալցիումի հնարավորինս լիարժեք յուրացումը օրգանիզմի կողմից, որն ավելացնում է ոսկրերի խտությունը և ծավալը: Օգտագործումը կկանխի օստեոպարոզը:
     · Ստամոքսին հասնելու համար մանրաթելերը կլանում են ջուրը և վերածվում են գելանման զանգվածի, որը պատում է լորձաթաղանթները և պաշտպանում նրանց գրգռվածությունից:
    
     Անվճար Առաքում Եևանում
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
| | |
1480 | 0 | 0
Facebook
Մամուլի խոսնակ