Ոսպով և լավաշով ուտեստՀեղինակ` Ամալյա Գաբոյան 17:23, չորեքշաբթի, 04 ապրիլի, 2018 թ. Ոսպը աղաջրով եփել, ջուրը քամել։ Լավաշը մանր խորանարդաձև կտրտել, ձեթով տապակել։ Ոսպը բրգաձև լցնել ափսեի մեջ, վրան առատ թթվասեր լցնել, դռնել սառնարան։ Թողնել 2_3 ժամ ։ Մատուցելուց առաջ լավաշի կտորները լցնում ենք թթվասերի վրա և վայելում։ Բարի ախորժակ։ Առաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել3 Չհավանել0 Share 6617 | 0 | 3 | 0