Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Ոսպով և լավաշով ուտեստ

17:23, չորեքշաբթի, 04 ապրիլի, 2018 թ.
Ոսպով և լավաշով ուտեստ
     Ոսպը աղաջրով եփել, ջուրը քամել։ Լավաշը մանր խորանարդաձև կտրտել, ձեթով տապակել։ Ոսպը բրգաձև լցնել ափսեի մեջ, վրան առատ թթվասեր լցնել, դռնել սառնարան։ Թողնել 2_3 ժամ ։ Մատուցելուց առաջ լավաշի կտորները լցնում ենք թթվասերի վրա և վայելում։
     Բարի ախորժակ։
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
3
Չհավանել
0
6617 | 0 | 0
Facebook