Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  երկուշաբթի, 23 հուլիսի, 2018 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
8.50%

Հոդվածներ

Գազարով բազուկով և սպանախով տորթ

18:37, երեքշաբթի, 03 ապրիլի, 2018 թ.
Գազարով բազուկով և սպանախով տորթ
     Ամեն շերտի համար անհրաժեշտ է՝
     250 գրամ շաքարավազ
     3 ձու
     1 բաժակ ձեթ
     2 բաժակ ալյուր
     2 թեյի գդալ խմորի փխրեցուցիչ
    
     1.Կանաչ շերտի համար մի կապ սպանախ եմ աղացել
     2.Կարմիր շերտի համար 3 միջին չափի աղացած բազուկ
     3.Դեղին շերտի համար 3 միջին չափի գազար
    
     Կրեմ՝ եփովի կրեմ
    
     Ձուն և շաքարավազը ամենաբարձր արագությամբ հարել այնքան, մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ լուծվի: Քիչ-քիչ ավելացնել ձեթը, հարել: Ավելացնել ալյուրը, որին նախապես խառնած է փխրեցուցիչը: Լավ հարել, ավելացնել սպանախի, գազարի կամ բազուկի աղացած զանգվածը, հարել: Խմրը լցնել 26 սմ-անոց ջեռոցի տարայի մեջ, որի մեջ խմորեղենի թխման թուղթ է դրված: Թխել 180'C-ում 1 ժամ:
     Մի կարևոր բան էլ, որպեսզի բազուկի գույնը պահպանվի աղալուց հետո մի քանի կաթիլ լիմոնի հյութ եմ ավելացրել ու լավ խառնել։
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
2
Չհավանել
0
| | |
2226 | 0 | 0
Facebook
Մամուլի խոսնակ