Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  կիրակի, 22 հուլիսի, 2018 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
8.50%
ԱՐՑԱԽ.news ԼՐԱՏՎԱԿԱՆ

Հոդվածներ

Միկադո

17:10, ուրբաթ, 23 մարտի, 2018 թ.
Միկադո
     4 ձու
     250 գրամ կարագ
     350 գրամ շաքարավազ
     400 գրամ թթվասեր
     600 գրամ ալյուր
     1 թեյի գդալ սոդա
     2 ճաշի գդալ կակաո
     Ձուն հարել, ավելացնել շաքարավազը, սենյակային ջերմաստիճանի կարագն ու թթվասերը: Առանձին ափսեում իրար խառնել ալյուրը, սոդան և կակաոն, մաղելով ավելացնել մյուս զանգվածին, խմորը բաժանալ 12 գնդի, ծածկել, կես ժամ թողնել հանգստանա:
     Խմորը գրտնակով բացել հնարավորինս բարակ, թխել նախապես 180' C տաքացրած ջեռոցում: Շերտերը իրար միացնել կրեմով, զարդարել մանրացրած շոկոլադով:
     Կրեմը՝
     2 եփած խտացրած կաթ
     300 գրամ կարագ
     1 ճաշի գդալ կակաո
     վանիլին
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
2
Չհավանել
0
| | |
2656 | 0 | 0
Facebook
Մամուլի խոսնակ