Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  երեքշաբթի, 23 հունվարի, 2018 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
9.00%
Kentron (desktop)

Հոդվածներ

Սպանախով տորթ

11:34, երկուշաբթի, 11 դեկտեմբերի, 2017 թ.
Սպանախով տորթ
     Խմորը՝
     450 գրամ սպանախ
     250 գրամ շաքարավազ
     3 ձու
     1 բաժակ ձեթ
     2 բաժակ ալյուր
     2 թեյի գդալ խմորի փխրեցուցիչ
     Կրեմ՝
     1 տուփ խտացրած կաթ
     200 գրամ կարագ
    
     Սառեցրած սպանախը հալեցնել, ձեռքերով լավ սեղմել, որ ավելորդ հեղուկը հեռացվի (ես մսաղացով եմ աղում՝ առանց սառեցնելու): Առանձին տարրայում ձուն և շաքարավազը ամենաբարձր արագությամբ հարել այնքան, մինչև շաքարավազը ամբողջությամբ լուծվի: Քիչ-քիչ ավելացնել ձեթը, հարել: Ավելացնել ալյուրները, որոնց նախապես խառնած է փխրեցուցիչը: Լավ հարել, ավելացնել սպանախի մզված զանգվածը, հարել: Խմրը լցնել 25 սմ-անոց ջեռոցի տարրայի մեջ, որի մեջ խմորեղենի թխման թուղթ է դրված: Թխել 180'C-ում 1 ժամ:
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
1
Չհավանել
0
4839 | 0 | 0
|
Հավանե՛ք և բաժանորդագրվե՛ք
Facebook
ВКонтакте
Մամուլի խոսնակ