Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Գազարով կոտլետներ

13:38, երեքշաբթի, 05 դեկտեմբերի, 2017 թ.
Գազարով կոտլետներ
     250 գրամ գազարը խոշոր քերիչով քերել, 3-5 րոպե տապակել շատ քիչ բուսայուղով՝ թույլ կրակի վրա, թղնել հովանա: Լցնել խորը ափսեի մեջ, ավելացնել 2 հավկիթ, 2 ճաշի գդալ ալյուր, աղ, պղպղեղներ, համեմունքներ: Տապակել ձեթի մեջ:
     Առանձին ափսեում 100 գրամ կաթնաշոռն ու 100 գրամ թթվասերը խառնել իրար, ավելացնել 2 ատամիկ մանր կտրտած սխտոր, կես կապ սամիթ, աղ, համեմունքներ: 2 ժամ թողնել սառնարանում:
     Կոտլետները մատուցել թթվասերով խառնուրդի հետ միասին:
     Բարի ախորժակ:
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
3
Չհավանել
0
10659 | 0 | 0
Facebook