Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  երկուշաբթի, 11 դեկտեմբերի, 2017 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
9.00%

Հոդվածներ

Գազարով կոտլետներ

13:38, երեքշաբթի, 05 դեկտեմբերի, 2017 թ.
Գազարով կոտլետներ
     250 գրամ գազարը խոշոր քերիչով քերել, 3-5 րոպե տապակել շատ քիչ բուսայուղով՝ թույլ կրակի վրա, թղնել հովանա: Լցնել խորը ափսեի մեջ, ավելացնել 2 հավկիթ, 2 ճաշի գդալ ալյուր, աղ, պղպղեղներ, համեմունքներ: Տապակել ձեթի մեջ:
     Առանձին ափսեում 100 գրամ կաթնաշոռն ու 100 գրամ թթվասերը խառնել իրար, ավելացնել 2 ատամիկ մանր կտրտած սխտոր, կես կապ սամիթ, աղ, համեմունքներ: 2 ժամ թողնել սառնարանում:
     Կոտլետները մատուցել թթվասերով խառնուրդի հետ միասին:
     Բարի ախորժակ:
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
1
Չհավանել
0
3219 | 0 | 0
|
Հավանե՛ք և բաժանորդագրվե՛ք
Facebook
ВКонтакте
Մամուլի խոսնակ