«Երևանյան» գաթա․ Ավանդական բաղադրատոմսՀեղինակ` Ժամանց &Տեղեկատվություն 12:36, չորեքշաբթի, 22 նոյեմբերի, 2017 թ. Բաղադրությունը 250 գրամ մածուն կամ թթվասեր 2 թեյի գդալ սոդա 250 գրամ մարգարին Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ. «Երևանյան» գաթա․ Ավանդական բաղադրատոմսԱռաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել0 Չհավանել0 Share 4438 | 0 | 0 | 0