Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Միկադոյի պատրաստման բաղադրատոմսը

12:17, կիրակի, 19 նոյեմբերի, 2017 թ.
Միկադոյի պատրաստման բաղադրատոմսը
     Վերցնել ձուն և 250 գրամ կարագը: Ավելացնել շաքարավազը:
    
     Գդալով խառնել մինչև միատարր զանգված ստացվի: Ավելացնել թթվասերը: Աստիճանաբար լցնել ալյուրը, կստացվի փափուկ խմոր: Խմորի պետք է չկպչի ձեռքերին և հեշտ բացվի: Բաժանել յոթ մասի:
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.
Միկադոյի պատրաստման բաղադրատոմսը
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
2496 | 0 | 0
Facebook