Միկադոյի պատրաստման բաղադրատոմսըՀեղինակ` Ժամանց &Տեղեկատվություն 12:17, կիրակի, 19 նոյեմբերի, 2017 թ. Վերցնել ձուն և 250 գրամ կարագը: Ավելացնել շաքարավազը: Գդալով խառնել մինչև միատարր զանգված ստացվի: Ավելացնել թթվասերը: Աստիճանաբար լցնել ալյուրը, կստացվի փափուկ խմոր: Խմորի պետք է չկպչի ձեռքերին և հեշտ բացվի: Բաժանել յոթ մասի: Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ. Միկադոյի պատրաստման բաղադրատոմսըԱռաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել0 Չհավանել0 Share 2496 | 0 | 0 | 0