Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  կիրակի, 19 նոյեմբերի, 2017 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
9.00%

Հոդվածներ

Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը

19:31, երկուշաբթի, 06 նոյեմբերի, 2017 թ.
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը
     Օջախուրի (վրաց.՝ ოჯახური), ազգային վրացական ուտեստ, իրենից ներկայացնում է տապակած միսը կարտոֆիլով: Պատրաստում են տարբեր տեսակի մսերից (տավարի միս, խոզի միս և նույնիսկ հավի):
    
     Ավելացվում է կարտոֆիլ, համեմունքներ, սովորաբար մատուցվում է կեցի կոչվող կավե ամանով, որ տակի հատվածում պղնձապատ է։ Այն նախապես տաքացնում են ջեռոցում, հետո մատուցում, որ երկար պահպանի տաքությունը։
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.
Սեղմեք նայելու համար
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը (Video)
Վրացական Օջախուրի. սիրված ուտեստի բաղադրատոմսը (Video)
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
1536 | 0 | 0
|
Հավանե՛ք և բաժանորդագրվե՛ք
Facebook
ВКонтакте
Մամուլի խոսնակ