Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  կիրակի, 19 նոյեմբերի, 2017 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
9.00%

Հոդվածներ

Արագ ու համով տորթիկ

19:51, ուրբաթ, 03 նոյեմբերի, 2017 թ.
Արագ ու համով տորթիկ
     Խմորը՝
     3 ձու
     2 ճաշի գդալ շաքարավազ
     0.5 լիտր կաթ
     1 բաժակ ալյուր
     1 ճաշի գդալ ձեթ
     0.5 թեյի գդալ լիմոնի սոկի մեջ բացած սոդա
     Կրեմ՝
     1 տուփ խտացրած կաթ
     200 գրամ կարագ
     Շերտերը թրջելու համար՝
     Կամ մուրաբայի սոկ կամ լիկյոր կամ կոնյակ
     Բլինիի խմորի նման խմոր ենք պատրաստում, բլինիի նման թխում, երբ շերտերը հովանում են սկսում ենք տորթը հավաքել: Առաջին շերտը ես չեմ թրջում, միայն կրեմ եմ քսում, 2-րդ շերտից սկսած խմորը թրջում եմ, վրան կրեմ եմ քսում ու այդպես մինչև վերջին շերտը:
     Զարդարելու համար՝ գլազուր և կոկոսի փաթիլներ:
     Թողեք սենյակային ջերմաստիճանում մի քանի ժամ, որպեսզի կրեմը ներծծվի, հետո կարող եք համտեսել:
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
1
Չհավանել
0
1854 | 0 | 0
|
Հավանե՛ք և բաժանորդագրվե՛ք
Facebook
ВКонтакте
Մամուլի խոսնակ