Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Ծառասունկի պատրաստման ամենահամեղ եղանակը

12:12, հինգշաբթի, 02 նոյեմբերի, 2017 թ.
Ծառասունկի պատրաստման ամենահամեղ եղանակը
     Սունկը լավ լվանալ, մանրացնել, աղ ցանել, թողնել կես ժամ: Ձեռքերով թեթևակի սեղմել, որ ավելորդ հեղուկը դուրս գա, լցնել ձեթով տապակած սոխի վրա, բերանը ծածկել, թույլ կրակով եփել այնքան, մինչև ջուր չմնա: Վերջում ավելացնել համեմ և ձու: Բարի ախորժակ:
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
3
Չհավանել
0
11785 | 0 | 0
Facebook