Ծառասունկի պատրաստման ամենահամեղ եղանակըՀեղինակ` Ամալյա Գաբոյան 12:12, հինգշաբթի, 02 նոյեմբերի, 2017 թ. Սունկը լավ լվանալ, մանրացնել, աղ ցանել, թողնել կես ժամ: Ձեռքերով թեթևակի սեղմել, որ ավելորդ հեղուկը դուրս գա, լցնել ձեթով տապակած սոխի վրա, բերանը ծածկել, թույլ կրակով եփել այնքան, մինչև ջուր չմնա: Վերջում ավելացնել համեմ և ձու: Բարի ախորժակ: Առաջխաղացնել այս նյութըՆյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները: Հավանել3 Չհավանել0 Share 11785 | 0 | 3 | 0