Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  չորեքշաբթի, 22 նոյեմբերի, 2017 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
6.50%
,
Եվրոպական Եվրո
4.00%
,
Ռուսական ռուբլի
9.00%

Հոդվածներ

Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը

10:14, հինգշաբթի, 07 սեպտեմբերի, 2017 թ.
Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը

Ահա մի քանի բաղադրատոմս, թե ինչպես կարելի է մշակել խորովածի միսը, որպեսզի այն փափուկ ու համեղ լինի։
    
    

1. 2 կիլոգրամ մսին մեկ մեծ կամ երկու փոքր կիվի վերցրեք, եթե հասած է, ձեռքով ճզմեք ու խառնեք մսի հետ կամ կտրատեք ու այդպես խառնեք մսին։ Լավ խառնելուց հետո սոխ եւ համեմունքներ ավելացրեք՝ աղ, պղպղեղ, թողեք կես ժամ։ Խորովածն աննման համ կունենա։
    
     Շարունակությունը՝ տեսանյութում կամ տեքստային տարբերակը այստեղ.

Սեղմեք նայելու համար
Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը (Video)
Փափուկ միս ու աննկարագրելի համ․ ինչպես մշակել խորովածի միսը (Video)
Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
3502 | 0 | 0
|
Հավանե՛ք և բաժանորդագրվե՛ք
Facebook
ВКонтакте
Մամուլի խոսնակ