Խնդրում ենք սպասել...
Այսօր`  երեքշաբթի, 06 դեկտեմբերի, 2016 թ.
Ավանդների տոկոսադրույքը`  
Հայկական դրամ
14.00%
,
ԱՄՆ դոլլար
8.50%
,
Եվրոպական Եվրո
7.00%
,
Ռուսական ռուբլի
9.50%
Media Monitoring

Հոդվածներ

«Էկլեր». պատրաստեք տանը

22:34, հինգշաբթի, 13 հոկտեմբերի, 2016 թ.
«Էկլեր». պատրաստեք տանը

«Էկլեր» շատերն են սիրում: Ընդհանրապես այն լինում է 2 տիպի' դասական' քաղցր կրեմով, և տարբեր միջուկներով լցոնած: Փորձենք պատրաստել դասական «Էկլեր»:

Խմորի համար անհրաժեշտ է'
    

ջուր' 2 բաժակ,

կարագ' 250գր,

աղ' մեկ պտղունց,
     ձու' 5 հատ,
     ալյուր' մեկ մեծ բաժակ,

Կրեմի համար անհրաժեշտ է'

250 գր փափկեցրած կարագ,
     եփած խտացրած կաթ' 1տուփ:

Պատրաստման եղանակը.

Ջուրն ու կարագը լցրեք կաթսայի մեջ: Ավելացրեք աղն ու դրեք կրակի վրա: Թողեք, մինչև եռ գա: Կրակը դարձրեք ինչքան հնարավոր է թույլ, ավելացրեք մեկ բաժակ ալյուր, արագ խառնեք և եփեք 2 րոպե: Թողեք' մի փոքր սառչի:
     Թեթևակի գոլացած զանգվածին հերթով ավելացրեք ձվերը: Յուրաքանչյուր ձուն գցելուց հետո լավ խառնեք զանգվածը: Թավայի մեջ դրեք թխելու համար նախատեսված թուղթը, քսեք վրան բուսական յուղ: Կերակրի համար նախատեսված ներարկիչով փոքրիկ փքված գնդեր ստացեք խմորից:

Թխել էկլերները լավ տաքացած ջեռոցում 40-50 րոպե: Չբացել ջեռոցը, մինչև թխվի: Հարիչի օգնությամբ հարել կարագն ու խտացրած կաթը: Լցնել կրեմը ներարկչի մեջ, թխված էկլերի վրա փոքրիկ անցք արեք և լցրեք անհրաժեշտ քանակությամբ կրեմը:

Բարի վայելում:

Առաջխաղացնել այս նյութը
Տեղեկացնում ենք, որ նյութը հրապարակվել է "Մամուլի խոսնակ" նախագծի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
1260 | 0 | 0
|
Հավանե՛ք և բաժանորդագրվե՛ք
Facebook
ВКонтакте
Մամուլի խոսնակ