Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Կարտոֆիլի ձողիկներ պանրի միջուկով

Mr. YAN
Հեղինակ`
Mr. YAN
17:38, կիրակի, 25 հոկտեմբերի, 2015 թ.
Կարտոֆիլի ձողիկներ պանրի միջուկով

Կարտոֆիլի ձողիկներ պանրի միջուկով

Մթերքներ:

7 հատ ոչ մեծ կարտոֆիլ

2 ձու

100գ պինդ պանիր՛՛ (չեդր, գաուդա) ՛՛

100-150գ պաքսիմատ

2-3 ճ/գ ալյուր

Բուսական ձեթ զեյթունի

Աղ, սև պղպեղ ըստ ցանկության

Համեմ, քրքում- (куркума) :


    

Շոգեխաշել կարտոֆիլը, մաքրել կեղևից, քերիչով քերել:

ԱՎԵԼԱՑՆԵԼ Քրքում, համեմի սերմ, սև պղպեղ, աղ, 2 ձու լավ խառնել:

Ավելացնել 2-3 ճ/գ ալյուր ստանալ միասեռ զանգված:

Պանիրը կտրատել ձողիկների տեսքով:

Ձեռքերը ձեթոտել, որպեզսի կարտոֆիլը չկպնի ձեռքերին: Ափի մեջ տարածել խմորը դնել պանրի շերտը, փաթաթել ամուր:

Տապակի մեջ լցնել ձեթ մարմանդ կրակի վրա տապակել 4 Կողմից:

Կարտոֆիլի ձողիկները կարող էք մատուցել ինչպես առանձին ուտեստ, այնպես էլ խավարտ ձկան կամ մսի հետ:

Բարի ախորժակ

Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
0
Չհավանել
0
7862 | 0 | 0
Facebook