Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Շաքարախտը նաև խնձորով պետք է «ընկճել»

14:34, երկուշաբթի, 24 օգոստոսի, 2015 թ.
Շաքարախտը նաև խնձորով պետք է «ընկճել»

Շաքարախտ ունեցողների սննդառության առանցքում խնձորը պետք է լինի, որովհետև այն մեծապես օգտակար է առողջությանը: Խնձորի կալորիականությունը շատ ցածր է, իսկ դրանում առկա բնաթելը (4 գրամ) բավարար է քաղցը հագեցնելու համար: Խնձորը նվազեցնում է օրգանիզմում կուտակված խոլեստերինն ու արյան մեջ առկա շաքարի մակարդակը:


     Խնձորը լվացեք, կտրատեք ու տեղավորեք գավաթի մեջ, վրան մեկ պտղունց դարչին ցանեք ու գավաթը շուրջ 4 րոպե դրեք միկրոալիքային վառարան՝ մինչև խնձորը կակղի: Եփված խնձորը թաթախեք յոգուրտի կամ մածնի մեջ ու կերեք որպես աղանդեր, կամ վարսակաձավարին խառնած՝ որպես նախաճաշիկ:

Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
1
Չհավանել
0
3602 | 0 | 0
Facebook