Խնդրում ենք սպասել...

Հոդվածներ

Տնային պաղպաղակ

22:42, չորեքշաբթի, 26 հունիսի, 2013 թ.
Տնային պաղպաղակ
     Համաձայնեք՝ տաք եղանակին դժվար է հրաժարվել պաղպաղակ վայելելու հաճույքից:
     Իսկ ի՞նչ անել, եթե տանն եք եւ չեք ցանկանում դուրս գալ կիզիչ արեւի տակ: Իհարկե, պաղպաղակ պատրաստել տանը: Կարեւորը ձեռքի տակ անհրաժեշտ բաղադրիչներն ունենալն է:
    
     Բաղադրությունը
    
     Ձու – 1 հատ;
    
     շաքարավազ – 2 ճաշի գդալ;
    
     կաթ – 1 բաժակ;
     վանիլին:
    
     Պատրաստման եղանակը
    
     Ձուն շաքարավազի, վանիլինի հետ լավ հարեք, ավելացնեք կաթ: Դրեք մարմանդ կրակի վրա եւ հարեք՝ մինչեւ եռալը: Ստացված զանգվածը լցրեք ձեւամանը, թողեք սառչի սենյակային ջերմաստիճանում եւ դրեք սառցարանը՝ թողնելով 4 ժամ: Ժամանակ առ ժամանակ խառնեք պաղպաղակը (նվազագույնը 2-3 անգամ): Պաղպաղակը մատուցեք մուրաբայով, մրգերով կամ քերած շոկոլադով եւ ընկույզով:
Առաջխաղացնել այս նյութը
Նյութը հրապարակվել է Մամուլի խոսնակի շրջանակներում:
Գրանցվի՛ր և հրապարակի՛ր քո հոդվածները:
Հավանել
1
Չհավանել
0
7633 | 0 | 0
Facebook